Kezdőlap Kapcsolatfelvétel Oldaltérkép2
Magyar
Italy
English
 
Navigáció: Szerzői jogok
HÍREK
MULTIMÉDIA
HITEL-FINANSZIROZÁS
SHOP
Felső menü
EXTRA
NAPTÁR
Novembre
H K Sz Cs P Sz V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Egyéb hírek
Nissan Juke-R - a fenevad Buda..
2012-06-04
Június 2-án, szombaton a pesti alsó rakparton tombolt a 485 lóerő.
A Hyundai bemutatta a harmadik..
2012-04-30
Immár kétféle tengelytávval gyártják, öt- és hétüléses változatban érkezik az eddigi legszebb Hyundai városi terepjáró.
Lamborghini Urus - 600 lóerős ..
2012-04-29
Igazi szuperatlétát mutatott be Pekingben Stephan Winkelmann, a Lamborghini elnöke.
Ingyenes terepvezetés lesz máj..
2012-04-24
Az előzetesen regisztrált jelentkezők a Ford Solymár off-road napján akár már sározhatnak is az új Ford Ranger-rel.

Összes rss hír

 
 
A www.motorsokk.hu oldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk. Tilos, Horváth József -az oldal tulajdonosának- előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Az itt közzétett anyagok felhasználását, másolását és terjesztését Horváth József csak abban az esetben engedélyezi, ha a MOTORSOKK nevének és emblémájának minden reklám és/vagy kereskedelmi célú felhasználásához előzetesen irásbeli engedélyt kért és kapott a terjesztő Horváth Józseftől. Horváth József azonban beleegyezik abba, hogy saját, személyes használatra ezen oldalak kivonatai számítógépén tárolhatók vagy kinyomtathatók legyenek. A www.motorsokk.hu oldalain lévő egyes dokumentumok további feltételeket tartalmazhatnak.

A közzétett anyagok felhasználhatóságát illetően Horváth József semmilyen szavatosságot nem vállal. A www.motorsokk.hu oldalain feltüntetett valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál. Törekszünk ezen információk folyamatos frissítésére, azonban semmiféle felelősséget nem vállalunk az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai miatt. A www.motorsokk.hu szerveren található anyagok alkalmazása a felhasználó saját felelősségére történhet. A lapok készítői, illetve a szerzői jog tulajdonosa semmilyen körülmények között nem tehető felelőssé az anyagok alkalmazásából származó bármiféle esetleges kárért.

A www.motorsokk.hu oldalainak tartalma a leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik, semmilyen természetű garancia (sem kifejezett, sem hallgatólagos) nem vonatkozik az oldalak pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára. Horváth József fenntartja a jogot, hogy az oldalakat bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse.

A www.motorsokk.hu oldalain más webhelyekre mutató linkeket helyez el, de nem vállal felelősséget a hivatkozott helyek tartalmáért. Hasonlóképpen, Horváth József nem vállal szavatosságot, garanciát az így elérhető website-okon bemutatott vagy hivatkozott termékekre vagy szolgáltatásokra. Horváth József nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a www.motorsokk.hu oldalai kapcsolódnak.
Versione da stampare Invia l'articolo al Suo conoscente Salta in testa alla pagina

 
A keresés helye?
cikk videó shop
KIEMELT PARTNEREK
HÍRLEVÉL
HÍREK | Multimedia | Utazás | SHOP | Felső menü | | EXTRA | KAPCSOLAT
 
 
 
 
| Ajánlás emailben | Szerzői jogok
Copyright © 2007-2008. MOTORSOKK. All rights reserved.
 
0.10777306556702