Kezdőlap Kapcsolatfelvétel +36.70.3178645 mobilon vagy írjon nekünk Oldaltérkép
Magyar
Italy
English
 
Navigáció: Általános finanszirozási feltételek
HÍREK
MULTIMÉDIA
HITEL-FINANSZIROZÁS
SHOP
NETWORK
EXTRA
NAPTÁR
November
H K Sz Cs P Sz V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Egyéb hírek
Nissan Juke-R - a fenevad Buda..
2012-06-04
Június 2-án, szombaton a pesti alsó rakparton tombolt a 485 lóerő.
A Hyundai bemutatta a harmadik..
2012-04-30
Immár kétféle tengelytávval gyártják, öt- és hétüléses változatban érkezik az eddigi legszebb Hyundai városi terepjáró.
Lamborghini Urus - 600 lóerős ..
2012-04-29
Igazi szuperatlétát mutatott be Pekingben Stephan Winkelmann, a Lamborghini elnöke.
Ingyenes terepvezetés lesz máj..
2012-04-24
Az előzetesen regisztrált jelentkezők a Ford Solymár off-road napján akár már sározhatnak is az új Ford Ranger-rel.

Összes rss hír

 
 

A gépjármű-finanszirozásról általában

Az Erste Leasing Cégcsoport új és használt gépjármû megvásárlásához forint, deviza (euro) alapú hiteleket nyújt magánszemélyek, egyéni és társas vállalkozások számára egyaránt. A hitel visszafizetése havi részletekben történik.


Általános feltételek

Ügyfeleink lehetnek:

 • 18. életévét betöltött, cselekvõképes, állandó lakcímmel és rendszeres jövedelemmel rendelkezõ, magyar állampolgárságú, természetes személy. A 23. életévüket be nem töltött személyek esetében egy rendszeres jövedelemmel rendelkezõ, 23. életévét betöltött készfizetõ kezesre van szükség,
 • Magyarországon legalább 1 éve bejegyzett gazdasági társaság,
 • egyéb gazdálkodó szervezet,
aki vagy amely hitelképesnek bizonyul.

A finanszírozási szerzõdés megkötésének biztosítékai, fedezetei:

 • az Erste Leasing Autófinanszírozási Zrt. által bejegyzett vételi (opciós) jog, elidegenítési és terhelési tilalom,
 • a finanszírozási szerzõdés lejártáig az Erste Leasing Autófinanszírozási Zrt.-nél õrzött gépjármûtörzskönyv.
 • A teljes hiteldíj-mutató (THM) számítása a 41/1997. (III.5) Kormány Rendelet alapján történik.

Fizetési módok

Csoportos beszedési megbízás
az Ön számára a legkényelmesebb fizetési mód, ahol a számlavezetõ bankjának adott megbízása alapján fizetési kötelezettségei egy Ön által megadott összeghatárig automatikusan kerülnek teljesítésre, amennyiben számláján a megfelelõ fedezet rendelkezésre áll.
Ez a megoldás,

 • megkíméli Önt a csekkes befizetés procedúrájától;
 • nem kell csekkfeldolgozási díjat fizetnie;
 • biztonságos, mert Ön meghatározhat egy maximális összeghatárt,
 • nyugodtan mehet szabadságra, mert fizetési kötelezettségei idõben teljesülnek.

Csoportos beszedési megbízás adásához Társaságunk szívesen áll rendelkezésére: hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat és kérésére eljuttatunk Önnek egy kész nyomtatványt, melyen csak ki kell tölteni a bankszámla tulajdonos nevét és a bankszámla számát, majd e nyomtatványt aláírás után Pénzügyi Osztályunknak szíveskedjen visszapostázni. Társaságunk ez alapján felveszi bankjával a kapcsolatot, így Önnek be sem kell befáradni bankjába. A "Felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére" nevû ûrlapot letöltheti honlapunkról, vagy használhatja számlavezetõ bankjának nyomtatványát is, de ezekben az esetekben is hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat, amely megadja Önnek a nyomtatvány kitöltéséhez szükséges ügyfélazonosító számot.
Felhívjuk ügyfeleink figyelmét arra, hogy csoportos beszedési megbízásuk összeghatárát forint alapú szerzõdések esetén 4-5%-kal, deviza alapú szerzõdések esetén pedig 6-8%-kal nagyobb összegben érdemes meghatározni, mint az aktuális havidíj összege annak érdekében, hogy kamatláb, illetve a deviza árfolyam növekedés esetén is teljesíteni tudja bankjuk a megemelkedett összegû havi díjuk Társaságunk részére történõ leemelését. Amennyiben ugyanis a megemelkedett havi díj összege meghaladja a megadott összeghatárt, akkor a bank nem teljesíti megbízását.

Készpénzátutalási megbízással (sárga csekkel) történõ fizetés
Társaságunk a havi díjról minden hónap 10-ig olyan számlát postáz Önnek, melyhez csatolt csekkel a hagyományos postai befizetés útján tehet eleget fizetési kötelezettségeinek.

Banki átutalással történõ fizetés a havi díjról minden hónap 10-ig postázott számlája alapján Ön egy konkrét összegre ad egyszeri vagy állandó átutalási megbízást bankjának.
Ezzel a fizetési móddal kapcsolatban felhívjuk ügyfeleink figyelmét arra, hogy

 • a közlemény rovatban a 13 karakterbõl álló szerzõdésszámot feltétlenül tüntessék fel (pl: 2007000123-ZZ), mert befizetéseiket csak így áll módunkban kötelezettségeik teljesítéseként elszámolni. Ha több szerzõdésük számláit egy összegben egyenlítik ki, akkor a 13 karakteres szerzõdésszámokat egymástól vesszõvel elválasztva töltsék ki a közlemény rovatot;
 • állandó átutalási megbízásait a kamatláb változásokat követõen negyedévente-félévente idõben módosítania kell, mert havi díjainak összege a szerzõdésében foglaltak alapján megváltozik. Deviza alapú szerzõdések esetén a havonta bekövetkezõ árfolyamváltozások miatt havi díja hónapról más és más összeg lesz, így ebben az esetben az állandó átutalási megbízással való fizetést nem javasoljuk ügyfeleinknek.

Készpénz befizetés Erste bankfiókban fizetési kötelezettségeirõl kapott számláját befizetheti az Erste Bank fiókjaiban is, de ebben az esetben feltétlenül tüntesse fel a közlemény rovatban a 13 karakterbõl álló szerzõdésszámot (pl: 2007000123-ZZ), mert befizetéseiket csak így áll módunkban kötelezettségeik teljesítéseként elszámolni. Ha több szerzõdésük számláit egy összegben egyenlítik ki, akkor a 13 karakteres szerzõdésszámokat egymástól vesszõvel válasszák el.

Fizetés banki utalással elektronikus számlára Ebben az esetben ügyfeleink számlájuk elkészítéséről e-mailben kapnak értesítést, és számlájukat elektronikus formában tölthetik le a http://eszamla.ertseleasing.hu oldalunkról. A letöltött pdf file egy nyomtatható számlaképet, az APEH által megkövetelt fileformátumot tartalmaz elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátva.
Az elektronikus számlázással kapcsolatos jogszabályokat az alábbi hivatkozásokon keresztül tekintheti meg:

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét arra, hogy ha szerzõdéses fizetési kötelezettségeik teljesítésekor nem fentiekben leírt módon adják meg a befizetett összegek azonosításához szükséges adatokat, akkor az fizetési késedelemhez, illetve ennek következtében végsõ esetben a szerzõdés felmondásához vezethet.
Személy és kihaszon-gépjármû finanszírozásunkról, valamint a motorkerékpár finanszírozásunkról bõvebben a termékek között olvashat!

Nyomtatható változat Küldje el a cikket ismerősének Ugrás a lap tetejére

Sikeres szezonkezdet Csányi Ge..
2016-05-09

A H-MOTO Team pilótái tisztesen helytálltak a szezonnyitó futamaikon.

» Bővebben
Forma 1 - Jubileumi koncert
2015-07-14
A 30. Formula–1-es Magyar Nagydíjra készül a Hungaroring csapata,
» Bővebben
Formula 1 Magyar Nagydíj 2015
2015-07-13
Klasszikus.
» Bővebben
Red Bull Air Race ismét Budape..
2015-06-29

Az ingyenes eseményre több mint félmillió nézőt várnak július első hétvégéjén a Duna partra!

» Bővebben
A Nitro Circus meghódította Ma..
2015-06-20

Az elmúlt hétvégén Budapest látta vendégül az amerikai Nitro Circus idén Európában turnézó show-ját. Vasárnap est..

» Bővebben
VILÁGSZÁM – A NITRO CIRC..
2015-04-22
„A benzingőz ünnepe, a szupersztár Travis Pastrana, a világ legjobb freestyle motocross versenyzője, az őrült trükkökr..
» Bővebben
 
Dráma "A Bátrak igazsága / Courage Un..
Bruttó ár: 4 940 Ft
" Az Öböl-háború poklában Nathaniel Serling ezredes végzetes hibát követ el - egy zűrzavaros éjszakai tankcsatában saját katonái ellen ad ki tűzparancsot. Azonnal lefokozzák, irodai munkára rendelik és a kitüntetési rutinügyeket bízzák rá. Ám egy hős
» Bővebben
Vásárlás
Zenei DVD "Xaver Vernus: Életem az or..
Bruttó ár: 3 500 Ft
" Ezzel a fantasztikus DVD-vel most mindenki bepillantást nyerhet a művész kalandos életébe és megtudhat róla izgalmas titkokat, amelyekről eddig még sosem beszélt. Igazán különleges pillanatokkal lehetünk gazdagabbak, ugyanis Xavérról olya
» Bővebben
Vásárlás
Hastánc "Egyiptomi hárem hastánc isko..
Bruttó ár: 1 500 Ft
" A Viktória módszernek köszönhetően mindenki könnyen és gyorsan sajátíthatja el a hastánc fortélyait. Ajándék 16 oldalas oktatófüzettel és ajándékutalvánnyal. "
» Bővebben
Vásárlás
(Blu-ray) "Blu-ray:<..
Bruttó ár: 7 900 Ft
" A tanulmányi úton Párizsban tartózkodó Robert Langdon szimbólumkutatót telefonon riasztják egy késő esti órán. A Louvre idős kurátorát meggyilkolták a múzeumban és egy érthetetlen kódot találtak a holtteste mellett. A francia hatóság a fiatal Sophi
» Bővebben
Vásárlás

További hírek

 
A keresés helye?
cikk videó shop
KIEMELT PARTNEREK
HÍRLEVÉL
HÍREK | MULTIMÉDIA | HITEL-FINANSZIROZÁS | SHOP | NETWORK | | EXTRA | KAPCSOLAT
 
 
 
 
| Ajánlás emailbe | Szerzői jogok
Copyright © 2007-2008. MOTORSOKK. All rights reserved.
 
0.12286901473999