Kezdőlap Kapcsolatfelvétel +36.70.3178645 mobilon vagy írjon nekünk Oldaltérkép
Magyar
Italy
English
 
Navigáció: Anyagok Fizetési nehézségek ellen
HÍREK
MULTIMÉDIA
HITEL-FINANSZIROZÁS
SHOP
NETWORK
EXTRA
NAPTÁR
November
H K Sz Cs P Sz V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Egyéb hírek
Nissan Juke-R - a fenevad Buda..
2012-06-04
Június 2-án, szombaton a pesti alsó rakparton tombolt a 485 lóerő.
A Hyundai bemutatta a harmadik..
2012-04-30
Immár kétféle tengelytávval gyártják, öt- és hétüléses változatban érkezik az eddigi legszebb Hyundai városi terepjáró.
Lamborghini Urus - 600 lóerős ..
2012-04-29
Igazi szuperatlétát mutatott be Pekingben Stephan Winkelmann, a Lamborghini elnöke.
Ingyenes terepvezetés lesz máj..
2012-04-24
Az előzetesen regisztrált jelentkezők a Ford Solymár off-road napján akár már sározhatnak is az új Ford Ranger-rel.

Összes rss hír

 
 
Fizetési nehézségek ellen, találjunk együtt megoldást!

Az Erste Leasing több rugalmas megoldást is kínál Önnek a jelen gazdasági helyzet okozta törlesztési nehézségek leküzdésére.

Az alábbi lehetőségeket hitel és zárt végű pénzügyi lízingszerződések esetében tudja igénybe venni.

 • Erste Leasing „HAVI FIX” ezzel a konstrukcióval a tervezhetővé teheti havi kiadásait
 • Meghosszabbíthatja a futamidőt
 • Átmeneti fizetési könnyítést kérhet – max. 6 hónapra kérheti, a havi fizetendő törleszés csökkentését
 • Átütemezheti a jelenlegi fizetési kötelezettségeit – abban az esetben, ha Ön korábban kiemelt részletet vállalt és most jelzi részünkre, hogy nem lesz módja azt teljesíteni, áthelyezheti, szétoszthatja, hosszabbíthatja a futamidőt
 • Átválthatja a szerződésének a devizanemét

Részleteket a fenti lehetőségekről lejjebb olvashat.

1. Erste Leasing "HAVI FIX" a tervezhető havi kiadás

Ügyfeleinknek felkínáljuk annak lehetőségét, hogy az árfolyamváltozás következtében megemelkedett havi fizetési kötelezettsége tervezhetőbb legyen.

A „HAVI FIX” konstrukció lényege, hogy deviza alapú finanszírozás esetén a havi díjak a szerzõdésben rögzített futamidõ alatt az árfolyamváltozások miatt nem változnak. A konstrukció szerint az aktuális árfolyamváltozásból eredő különbözet halmozódik, mely összeg attól függően, hogy a deviza árfolyam milyen irányban és mértékben változik, a futamidő hosszát növelheti, vagy csökkentheti. Kérjük, hogy döntésénél szíveskedjen figyelmet fordítani az általános szerződési feltételekben foglaltakra különösen a pozitív/negatív halmozott árfolyam-különbözetre vonatkozó rendelkezésére.

Amennyiben érdekli Önt jelenlegi szerződésének „HAVI FIX” konstrukcióra történő módosítása kérjük, hogy a módosításra vonatkozó letölthető nyilatkozat mindkét példányát szíveskedjen átolvasás, az adatlapo(ka)t pedig kitöltés után eredetiben aláírva és tanúkkal ellátva részünkre visszaküldeni. A szerződés módosítás kizárólag kedvező bírálat esetén történhet meg*.

Megállapodás ‘HAVI FIX’ deviza alapú hitel konstrukcióra történő áttérésről
Megállapodás ‘HAVI FIX’ deviza alapú lízing konstrukcióra történő áttérésről
Adatlap HitelAz eszköz-vásárláshoz folyósított hitel olyan finanszírozási forma, amely esetén az Ügyfél által igényelt hitelösszeg közvetlenül a Szállító részére kerül folyósításra, amely kizárólag a hitelszerzõdésben meghatározott eszköz megvásárlására használható fel. A hitelt felvevõ Ügyfél (Adós) polgárjogilag az eszköz tulajdonosa (vagyis gépjármû esetén a forgalmi engedélyben tulajdonosként az Adóst tüntetik fel), a Hitelnyújtó (Erste Leasing Autófinanszírozási Zrt.) pedig az eszközön vételi jogot alapít, valamint elidegenítési és terhelési tilalmat jegyeztet be a hatósági nyilvántartásba és a gépjármû törzskönyvébe. A hitel visszafizetésének biztosítékául tehát alapvetõen maga a hitelbõl megvásárolt eszköz szolgál. Hitel fõbb sajátosságai: az eszköz az Ügyfél tulajdonában van, termelõeszközök (pl. haszongépjármû) esetén az eszköz teljes ÁFÁ-ja visszaigényelhetõ (az ÁFA-törvény szerint), az eszköz tulajdonszerzési illetékét a futamidõ elején kell megfizetni. szerződések ‘HAVI FIX’ konstrukcióra váltásához
Adatlap Pénzügyi lízingszerződések ‘HAVI FIX’ konstrukcióra váltásához


A konstrukció váltás díjtalan!

* Adatlap a szerződés minden szereplője (Adós/Társadós/Kezes vagy Lízingbevevő/Társ-Lízingbevevő/Kezes) részéről szükséges. A dokumentumok hiánytalan megküldése a módosítási igény elbírálásának feltétele. A bírálat eredményéről írásban tájékoztatjuk Önt. A módosított szerződéses feltételek a bírálatot követő hónap 1. napjától lépnek hatályba.


2. FutamidőA finanszírozott összeg folyósításának napja, és a finanszírozási szerzõdésben meghatározott, a finanszírozási szerzõdés lejáratának napja (vagy a fennálló tartozás kiegyenlítésének napja) között fennálló idõszak. hosszabbítás

Lehetőség van a 2009.01.01 után kötött szerződéseket maximum 96 hónapra, míg a korábban kötött szerződéseket 120 hónapra hosszabbítani.
 • A futamidő hosszabbítás adható lehetőség, a kérelmek elbírálásra kerülnek.
 • A módosított futamidő a gépjármű Finanszírozási Feltételekben foglalt életkorához igazodik (személygépkocsi 15, kishaszon, motor 12 év maximum a lejáratkor).
 • A módosítást Díjjegyzék szerinti díj terheli (a hátralévő tőketartozás 1%-a, minimum 30 000,- Ft).


3. Átmeneti fizetési könnyítés

 • Maximum 6 hónapos időtartam.
 • Adható lehetőség, a kérelmek elbírálásra kerülnek.
 • Az 1/4-1/2 és 1/3-2/3–s konstrukciók első, könnyített időszakában nem engedélyezett.
 • A törlesztő részletek maximum az abban foglalt kamatrész erejéig csökkenthetőek (erre vonatkozóan tájékoztatást ad a havi számla technikai kamat tétele).
 • Kapcsolódó módosítási díj, amennyiben egy törlesztőrészlet csökkentés nem haladja meg a 30 000,- Ft-t, 5 000,- Ft, e feletti mérséklés esetén Díjjegyzék szerint (hátralévő tőketartozás 1%-a, minimum 30 000,- Ft).
 • A csökkentések összege a hátralévő futamidőre egyenletesen kerül szétosztásra.


4. Átütemezés

Abban az esetben, ha Ön korábban kiemelt részletet vállalt és most jelzi részünkre, hogy nem lesz módja azt teljesíteni, lehetősége van:
 • a kiemelt részletet áthelyezni egy Ön által megjelölt, maximum 1 éven belüli időpontra (utolsó részlet kizárva),
 • egyenletesen szétosztani a hátralévő futamidőre,
 • amennyiben a feltételek adottak, kombinálható futamidő hosszabbítással,
 • adható lehetőség, a kérelmek elbírálásra kerülnek,
 • kapcsolódó módosítási díj Díjjegyzék szerint (a hátralévő tőketartozás 1%-a, minimum 30 000,- Ft).


5. Devizanemváltás

Ez a lehetőség biztosított, viszont fokozottan felhívjuk figyelmét az alábbiakra:
 • Az élő szerződés lezárásra kerül, az így fennálló tartozás képezi az új szerződés finanszírozott összegét.
 • A jelenleg aktuális CHF/EURO árfolyam mellett az árfolyam-különbözet jelentősen megnöveli a tartozást.
 • A HUF alapú szerződések alapkamata jelentősen magasabb, mint a deviza alapú finanszírozásoké.
 • A fentiek következtében az Ön módosítást követő törlesztő részlete általában sokkal magasabb, mint a jelenlegi.
 • Kapcsolódó módosítási díj Díjjegyzék szerint (hátralévő tőketartozás 3%-a, minimum 35 000,- Ft + a fentiekben leírt árfolyam-különbözet, mely az új szerződés tőkéjébe kerül beépítésre).


Általános érvényű tartalom minden beküldendő kérelemmel kapcsolatban

Az írásos kérelemnek tartalmaznia kell az Ön egyértelmű azonosításához szükséges adatait (név, állandó lakcím, születési idő, szerződésszám, vagy rendszám), valamint a módosításra vonatkozó pontos igényt (pl. könnyítés és futamidő hosszabbítás esetén a kért időtartam és a törlesztő részletek Ön által vállalható összege, résztörlesztés esetén mely hónapban, mekkora összeget kíván befizetni, futamidő megtartásával, vagy csökkentésével stb.).
Ezen felül kérjük megjelölni, hogy a módosítási ajánlatot milyen módon és hova kérik küldeni és az Ön közvetlen elérhetőségi telefonszámát arra az esetre, ha az ajánlat készítése során az ügyintézőnek, a részletek pontosítása érdekében fel kell vennie Önnel a kapcsolatot.

Mindezek az adatok a mellékletként megtalálható adatlapon szerepelnek, a kérelem benyújtásához ezt kérjük használni.

A kérelemhez az alábbi módosítási igények esetén csatolni kell az Adós/Adóstárs/Kezes személyes adataival kitöltött, aláírt és letanúzott adatlapokat:
 • átütemezés,
 • átmeneti fizetési könnyítés,
 • futamidő hosszabbítás.

Figyelem! A pontosan kitöltött, aláírt és tanúzott adatlap a kérelem elbírálásának feltétele.

Lehetőségek az eszköz értékesítésével egy időben, vagy azt követően:

1. HitelAz eszköz-vásárláshoz folyósított hitel olyan finanszírozási forma, amely esetén az Ügyfél által igényelt hitelösszeg közvetlenül a Szállító részére kerül folyósításra, amely kizárólag a hitelszerzõdésben meghatározott eszköz megvásárlására használható fel. A hitelt felvevõ Ügyfél (Adós) polgárjogilag az eszköz tulajdonosa (vagyis gépjármû esetén a forgalmi engedélyben tulajdonosként az Adóst tüntetik fel), a Hitelnyújtó (Erste Leasing Autófinanszírozási Zrt.) pedig az eszközön vételi jogot alapít, valamint elidegenítési és terhelési tilalmat jegyeztet be a hatósági nyilvántartásba és a gépjármû törzskönyvébe. A hitel visszafizetésének biztosítékául tehát alapvetõen maga a hitelbõl megvásárolt eszköz szolgál. Hitel fõbb sajátosságai: az eszköz az Ügyfél tulajdonában van, termelõeszközök (pl. haszongépjármû) esetén az eszköz teljes ÁFÁ-ja visszaigényelhetõ (az ÁFA-törvény szerint), az eszköz tulajdonszerzési illetékét a futamidõ elején kell megfizetni. átvállalás

Amennyiben Ön szeretné értékesíteni az eszközt, a hitelátvállalással elkerülhető a magas árfolyam-különbözet megfizetése. Ezért kedvező megoldást kínál akkor, ha a vevővel sikerül az adás-vételnek ebben a formájában megállapodni. Az átvállaláshoz kapcsolódó ügyintézés a Cégcsoport székhelyén, vagy képviseleten történik a bírálathoz előzetesen megküldött dokumentumok alapján:
 • szükséges dokumentumok és feltétel rendszer a mellékelt tájékoztató szerint,
 • hitelképesség vizsgálat az átvállalóra vonatkozóan,
 • felszámolt módosítási díj ebben az esetben a hátralévő tőketartozás 5%-a, minimum 30 000,- Ft. A díj az átvállalót terheli


2. Biztosított hitel

A jövőbeni kockázatok megelőzésében nyújthat segítséget ez a termékünk.
A „biztosított hitel” egy olyan életbiztosítási-, balesetbiztosítási-, keresőképtelenség-, illetve munkanélküliség elleni biztosítási szolgáltatást nyújtó hitelszerződéshez kapcsolódó finanszírozási termék, mely esetén az Erste Leasing egyenlíti ki havi rendszerességgel a biztosítás összegét a Biztosító részére, Ön pedig a havi részletekben fizeti meg az Erste Leasing felé a biztosítás díját.

Kiemelten fontos paraméterek:

Az adatlapok, a tájékoztatók és a díjjegyzék itt letölthetők:
Módosítási kérelem (Adós magánszemély, vagy egyéni vállalkozó)
Módosítási kérelem (Adós Cég)
Módosítási kérelem (Adóstárs-Kezes magánszemély, vagy egyéni vállalkozó)
Módosítási kérelem (Adóstárs-Kezes Cég)

A szerződésmódosításokhoz kapcsolódó díjtételek aktuális díjjegyzékünkben találhatóak meg.

A jelen tájékoztató anyag kifejezetten tájékoztatási célú, ezért nem tekinthető a Polgári Törvénykönyv szerinti ajánlattételnek!
Ajánlati kötöttség kizárva, elutasítás joga fenntartva!
Az egyes kérelmek minden esetben egyedileg kerülnek elbírálásra, a részletes feltételek pedig az elbírálás eredménye alapján az egyedi szerződésekben kerülnek rögzítésre!


Nyomtatható változat Küldje el a cikket ismerősének Ugrás a lap tetejére

Sikeres szezonkezdet Csányi Ge..
2016-05-09

A H-MOTO Team pilótái tisztesen helytálltak a szezonnyitó futamaikon.

» Bővebben
Idén először rajtol el az I. M..
2016-05-05

Az autós Magyar Borok Útja Rallye hagyományaira és két évtizedes szakmai tapasztalataira alapozva idén el..

» Bővebben
1. Motoros Borok Útja Rallye 5..
2016-05-04
Lukoczky Csilla elmondja, hogy az első Motoros Borok Útja Rallye részvételéhez cégük - a Netmoto Kft- 50db Vespa robogót biztosí..
» Bővebben
1. Motoros Borok Útja Rallye -..
2016-05-04
Knezsik István az Autós Nagykoalíció elnöke, mint az első Motoros Borok Útja Rallye szervezőbizottság tagja hívja fel a ..
» Bővebben
Forma 1 - Jubileumi koncert
2015-07-14
A 30. Formula–1-es Magyar Nagydíjra készül a Hungaroring csapata,
» Bővebben
Formula 1 Magyar Nagydíj 2015
2015-07-13
Klasszikus.
» Bővebben
 
71330
Bruttó ár: 6 500 Ft
leírás az avplanet.hu oldalon
» Bővebben
Vásárlás
Kaland "Oroszlánok között / To Walk w..
Bruttó ár: 1 500 Ft
" Tony Fitzjohn, az árva londoni csellengő Kenyába, egy Kora nevű rezervátumba kerül dolgozni. Az Adamson fivéreké ez a hely, ahol fogságban lévő oroszlánokat szoktatnak vissza a vadonba, és segítik a környék elefánt- és orrszarvúcsord
» Bővebben
Vásárlás
Western "Jim Jarmusch: Halott ember /..
Bruttó ár: 2 100 Ft
" William Blake, egy naiv, ártatlan, fiatal férfi, az Egyesült Államok távoli határvidékére érkezik, hogy elfoglalja új állását. Még aznap este furcsa kalandokba, majd gyilkosságba bonyolódik... "
» Bővebben
Vásárlás
Dráma "Jim Jarmusch: Éjszaka a Földön..
Bruttó ár: 2 100 Ft
" Az Éjszaka a földön öt egyidejű, de eltérő időzónában, kontinensen és nyelven lejátszódó történetből áll. Mindegyik rész arra a rövid kapcsolatra koncentrál, amely kialakul a taxisofőr és utasa(i) között, mialatt a kocsi zárt terében együtt utaznak
» Bővebben
Vásárlás

További hírek

 
A keresés helye?
cikk videó shop
KIEMELT PARTNEREK
HÍRLEVÉL
HÍREK | MULTIMÉDIA | HITEL-FINANSZIROZÁS | SHOP | NETWORK | | EXTRA | KAPCSOLAT
 
 
 
 
| Ajánlás emailbe | Szerzői jogok
Copyright © 2007-2008. MOTORSOKK. All rights reserved.
 
0.063987970352173